Valborg

I morgon är det valborg och vi får besök av Mattias syster med familj över helgen. Det var fyra månader sedan vi träffades, så nu är det verkligen på tiden!

 

Vi har varit och handlat valborgsmiddagen som blir grillat med tillbehör och till efterätt en chokladmousse. 

Köpte en hortensia på plantagen idag, vårfint! 

 

 

Ha en trevlig helg och valborg!

 

 

Kram
Vår

Nu smälter snön fort och det dröjer nog inte länge förens det är dags för diverse trädgårdsarbete. Det har börjats vårstädas på altanen och snöskyfflar och spadar har städats undan och ikväll ska penséer planteras. Solen värmer och det är nog inte många dagar bort innan den fösta middagen på altanen avnjuts.
Våren är underbar!


Ikea resan gick bra och vi handlade lite "smått och gott" på Ikea och efter en runda på birstas köpcentrum så följde några nya klädesplagg med hem.

Roligt att se att så många fortfarande orkar läsa min blogg trots den dåliga uppdateringen, ska försöka bli bättre! 


KramIKEA

Vi drar till Ikea, yeeehaa;) Laddad! Våren gör mig inspirerad att fräscha upp lite här hemma, så ett besök på ikea passar bra!

Har spanat in några saker att shoppa.

Ha en trevlig helg!


Kram

Bloggandet

Jag har verkligen blivit värdelös på att blogga! Inspirationen finns inte där som förut, men förhoppningsvis kommer den tillbaka!? Har inte skrivit något om påsken ännu, men den var bra:) solen visade sig två dagar och däremellan var det mest mulet men ingen blåst. Här kommer några bilder från påsken i bjurholm.jag och mamma skapade en påsktupp/kyckling och ett ägg i snön:)


Köttfärsås och pasta på muurikan.
Soldyrkarna;)

Sammanfattning av påsken,mys,skoter,massor med mat och trevligt sällskap:)


Nu lyser solen så jag ska försöka ta mig ut på en promenad.Kram


RSS 2.0