vitt vitt

Vi har länge letat efter en tvbänk utan att hitta någon som fallit oss i smaken. Men så  i början av veckan damp ett reklamblad från jysk ner i brevlådan och där fanns den(våran tvbänk)!

Bild lånad från jysk.

Just nu står en gammal hederlig tjocktv och pryder tvbänken eftersom den 2 ½ år gammla platt tv:n gav upp i  början på veckan:( Men om vi har tur så går den att laga:) Vi har lämnat tv:n till brorsans kompis pappa som är kunnig på tv apparater och han har hittat felet och ska nu se om han har det han behöver för att laga tv:n! Jag håller tummarna!
Ha en trevlig helg alla vänner!


KramNyhet

Surfade in på Ikea och kikade runt bland nyhter och hittade denna lampa som jag gärna vill ha men som dock var otroligt dyr för att vara från Ikea! 799:- inte gratis...... men som man brukar säga, det kostar att ligga på topp!!! eller!?? Nåja får väl se om plånboken tillåter ett inköp av lampan vid nästa ikea besök som förhoppningsvis blir nu i vår:)


Jonsbo oröd, med dimmer, de ni:)KramÄntligen fredag!

Nu är det helg och kylan har bitit sig fast. I morgon ska temperaturen sjunka till -26, det blir nog inte att vistas ute särskilt mycket i helgen:(


I kväll ska vi beställa mat och sedan blir det att elda och zappa mellan OS och lets dance.

 

Mitt favvo program Solsidan måste också hinna ses;)

 

Ha en underbar helg!!!!!!


 

Kram


Holmön

Igår morse åkte jag, Mattias och min familj ut med skoter från norrfjärden till stugan på Holmön. Det var några år sedan isen låg över till Holmön, härligt att kunna ta sig ut dit utan att behöva passa färjan! Vädret var underbart och några minusgrader så vi ska inte klaga! Vi fick besök av Susanne och Ante som också körde skoter över. Promenader, grillning och skoterkörning var vad dagen innehöll. Mattias och brorsan körde 12 mil under dagen, och det var med nöd och näppe som jag och Mattias tog oss hem med en tankmätare som stod mot empty! Men vi tog oss över i vackra solnedgången och var väl hemma vid 17 tiden, duschade och for sedan och hämtade upp Finn och Ullis och åkte till Kajutan och åt tacobuffe : ) Självklart tittade vi på melodifestivalen efteråt! Mys Lördag: )

 

 
Färjan fastfrusen i väntan på våren.
Leden ut till Holmön, ca 8 km
Mamma,pappa och Tias fick åka släde :)


Stugorna


Promenad längs vägen på holmön som mer ser ut som en skoterled.
Vintertid så tar dom flesta på Holmön sig fram med skoter.


Lynx gänget

Idag verkar det också bli fint väder så ut och njut av solen!!!!! :)

 

 

Kram


Tapas


Finns det något godare en massa plock!? nä jag tror inte det!Nu ska jag ut i snön och skotta och sedan ut och motionera:)

KramFika på Nisses

Nu var det länge sedan jag skrev ett inlägg, det har inte blivit av helt enkelt!

I dag var jag och Mattias och fikade med Ullis och barnen, mycket trevligt och gott! Vi fikade(surrade) i hela två timmar innan Mattias fick nog;)RäkbaguetteChokladmousse bakelse


Visst ser det gott ut!? Jag kan lova att jag är proppmätt;)


Kram


RSS 2.0