Rött

Numera är jag rödhårig! Igår hos frissan hade jag beslutsångest men kände att jag ville göra något helt nytt. Har länge funderat på att bli rödhårig så nu mina vänner är mitt blonda jag ett minne blott. Jag får se hur jag trivs i denna färg och om jag fortsätter vara rödhårig eller om det blonda kommer tillbaka framöver.


Det bästa

Är att få åka traktor med pappa!!!!


På böljan den blå

På eftermiddagen fick jag och Melvin följa morbror ut med båten. Vi åkte inomskärs och njöt av sommarvärmen även till havs! Stannade av hos Ulla o Wille och tänkte hälsa på våra grannar som har stugan intill men dom
var ute och fiskade:)

Åkte sedan tillbaka till åsen och fick god lasagne och blåbärspaj hos mormor och morfar(mamma och pappa). Nu är vi på Mattias jobb och Melvin åker till sin förtjusning traktor!!!!


Bus

Utelek i regn gillas;) Har nu gjort två arbetsdagar på ny/gammla jobbet och det känns knappast att det var två år sedan jag lämnade storsjö för föräldraledighet=) Melvin verkar trivas på förskolan efter sommar uppehållet, så vi håller tummarna att det inte kommer ett jobbigt bakslag.

tjolahej!

 


Kvälls utflykt

Ikväll har vi varit och hälsat på Mattias morbror Lasse och hans fru Berit ute i deras sommar stuga i obbola:) Kvällen har varit sagolik vid havsviken och det bjöds på gofika i massor;) Här kommer bilder:


Krångel

Grrrrr.... Jäkla skit app!! Som ni kanske märkt så har blogginläggen strulat en del med bl.a. Dubletter av bilder, bilder som inte går att trycka upp, som beror på inlägg jag inte kunnat ladda upp som blir kvar(om ni förstår). Inlägg som inte går att ladda upp förens efter tionde försöket m.m. Så ha överseende med konstiga inlägg. Hade nyss även skrivit ett helt inlägg om dagen som bara försvann och att skriva på mobilen tar lite längre tid än på datorn. Idag har vi iaf varit och lekt och matat ankorna I storsjöparken med Viktor och Linda:) Vi åkte in till våra goda vänner Hanna och Fredrik och åt god lunch och fikade:) Vi bestämde oss för att äta middag på droskan. Vi åkte hem en sväng innan vi åkte till droskan, där åt vi den klassiska grilbuffen. Mätta och belåtna blev vi allihopa om inte lite för mätta;) Melvin fick vara med mormor och morfar och busa. Imorgon är det party hos grannarna. Natti natti Zzzz


Järnäsklubb

 

Idag besökte vi släktingar som har stuga på fina järnäsklubb och såklart var vi tvungen att luncha på det mysiga skärgårdscafet i hamnen:) Har ni inte varit där förut så åk dit en solig dag och njut av den underbara miljön och ät en bit mat eller fika. Ni kommer inte bli besvikna! Jag och Mattias beställde in en god medelhavstallrik.

 

 


RSS 2.0