Apor

Mormor har sytt en ny vårmössa till Melvin:) önskar jag vore lika duktig på sy! Vad mycket fint man skulle kunna göra! Här kommer en lite suddig bild på mössan:)


Storsjöloppet

Igår sprang jag storsjöloppet, sträckan var 6,8km lång och i blandad terräng. Jag sprang på 40min och är jätte nöjd över min insatts efter att bara varit ute och sprungit 4 ggr innan. Efteråt väntade den som vanligt goda buffén i storjöskolans matsal som var lika god som vanligt:) Vi satt ute på altanen i solen och njöt av god mat och ett mycket bra genomfört lopp!!!!

Nu dags att sova, lite trött idag:P Vad det nu kan bero på?! ;)

Natti


Tjejmiddag

En av mina favorit rätter är helt klart plockmat:)


Skeppet

Ledig fredag med min lilla skatt:) Mattias har jobbat natt och sover men jag och Melvin gick ut före nio och cyklade till Skeppet(lekpark). Melvin for runt över allt och åkte massor med rutschkana tills han kom på att han kunde klättra upp på det STORA skeppet som endast är lämpad för större barn. Mamman fick glatt haka på och väl däruppe var det spännade! Det var inte populärt då vi klättrade ner.

Det utforskades i området runt omkring i jordhögar och boulbanor och vägarbetsskyltar. Väl hemma så kom Melvin på att han skulle springa hem till bästa kompisen Viktor som inte var hemma. En mycket ledsen kille fick bäras hem och in:( mammas lilla som ville leka med kompis!

Nu sover en trött liten kille som fått sin sin sista mjölktand och har haft väldigt ont nu när tanden spruckit upp.

Jag ska duscha och svida om och på någon timma åka till stan och shoppa och sedan åka till Hanna på tjejmiddag:)

Ha en trevlig helg!


Ugglor

Jag som är tokig i ugglor har nu hittat i ur och pens reklamblad ett super snyggt halsband:) nu måste jag se till att få den i min ägo! Jag som nästan aldrig är i stan.

Löpningen gick riktigt bra, sprang hela rundan på 35min(5km) Känner mig laddad för nästa tur.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1201202/images/2012/pic_202405889.jpg" class="image">


Startklar

Står nu redo att springa runt åsen:) blir nog att gå en liten bit eftersom jag inte sprungit på nästan två veckor. Har min kollega som springkompis så inga ursäkter godtas:) nu ska vi försöka springa några ggr innan storsjöloppet!


Lillplutten

Alla sätt är bra utom dom dåliga:) hihii, busunge!!!!


Snö of Sweden

Nytt från Snö of Sweden som jag vill ha:-D


RSS 2.0