Valborgsafton

Det var tänkt att fira valborgsafton med några kompisar och deras barn men eftersom Melvin hostar och hostar och är hängig blir vi hemma. En lugn kväll med god mat och kanske en bra film.

I lördags var vi på Ullis 30 årsfest på Omberget, dansade massor och hade trevligt. Lysande armband (som fanns på finlandsbåten)förgyllde kvällen! Jag minns när pappa fyllde 30 och nu är man snart där själv.

Idag var jag ute och sprang för första gången på länge och det gick riktigt bra:) tror det blir en tur imorgon bitti med om man ska hinna komma i någorlunda form innan storsjöloppet 22 maj.

Ha en mysig Valborg!

Kram


Altanlek

Hela familjen är glad att altanen går att vara på soliga dagar:) ikväll blir det grillat och sedan åker jag och Mattias till stan och ser Jill Johnsson uppträda. Imorgon blir det 30årsfest. Ha en trevlig helg!


Storkille

Liten har blivit stor, det känns som igår då han var en sådan här liten plutt:) Mammas hjärta<3


Hemma

Tyvärr krånglade blogg.se appen på min mobil så jag kunde inte skriva något inlägg under resten av veckan. Nu är vi iallafall hemma och konstigt nog så känndes det för en gångs skull inte skönt att komma hem. Det beror nog på att vi trivdes så bra och hade gärna kunnat stanna en vecka till! Vädret var även idag helt underbart med strålande sol=)

Tis och ons var mulet men ingen snö och lite blåsa. tors-sön var det sol sol sol och sol=) Igår när vi var uppe på jofjället i våran "grop" så var det så varmt att jag endast satt med tröja på överdelen och ändå var det varmt. FJÄLLEN är helt underbar denna årstid och jag skulle lät kunna bosätta mig där under april månad.

Melvin har också trivts bra och gillade att åka skoter och skoterpulka. Han har varit på bra humör och gjort fjällsvistelsen njutbar=)


Känner mig trött efter denna vecka, med sena kvällar och tidiga mornar så ikväll har jag tänkt lägga mig innan tio, hiihh.


Här kommer ett gäng med fjällsbilder:

image description
Lunch på gång
image description


image description



Nyvaken och myser med pappa




Fick smaka festis för första gången, gott!! 




Längs ner till vänster bodde vi i den fina lägeheten med kanonläge till backen

På den här bilden kan ni se hur nära backen är!


Tack H & F för trevliga dagar tillsammans!

Imorgon väntar jobb/förskola för första gången på två veckor för mig och Melvin då vi varit sjuka en vecka och sedan haft semester i fjällen.

God natt mina blogg läsare!


Joefjället

Igår åkte vi ut med skoter och pulka tillsammans med Hanna upp på joefjället. Där vi slog läger och tillagade lunch på murrikan. Solen tittade fram ett kort tag och sedan så var det blått bortåt som såg ut att komma mot oss men det hände inget under hela tiden vi var där. Det var ganska behagligt ändå eftersom det var plus grader. Vi åkte ner från fjället vid tvåtiden eftersom vi varit där sedan 10.30.

Baddade i Hanna och Fredriks Jacuzzi, fantastiskt skönt!!!! Det blev en sen men god grill middag hemma hos oss på solbacken.

Efter att ha fått Melvin att ha somnat vid 20.30 så var det soffläge som gällde fram tills en ganska tidig kväll.

Idag blir det en skoter tur om inte vädret försämras. Just nu är det mulet men enligt SMHI så ser det ut att bli växlande molnighet. Det återstår att se men det ser ljusare ut runt fjällena.

Några bilder från gårdagen kommer här.

Kram


Godmorgon

Härligt att vakna upp i fjällen och utsikten vi för njuta av från stugan/lägenheten kan man inte annat än gilla:) utsikt över fjällens och 10 meter till skidbacken. Det blir nog att boka en vecka nästa vinter redan nu.

Igår kom vi fram vid 15, packade upp och sedan åkte vi till Hanna och åt god hemmagjord pizza. Vid 19 åkte vi till Ica fjällboden och handlade och sedan till oss för att lägga Melvin och mysa. Satt uppe ganska sent med tända ljus och bara njöt.

Idag är det mulet men ser lite ljust mot fjället. Det blir att packa skotern och ta med murrikan och laga köttfärsröra med pasta. Imorgon såg vädret mer lovande ut:)

Nu ska vi mysa i soffan en stund och sedan blir det frukost innan vi gör oss klara för en dag ute.

En bild från vardagsrummet och köket kommer här.

Kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1201202/images/2012/pic_197899518.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1201202/images/2012/pic_197899528.jpg" class="image">


Nu rullar vi

Nu sitter vi i bilen på väg till Hemavan i snöovädret. Hoppas resan flyter på bra så vi får komma fram i bra tid och njuta av fjällen:) Lyxigt värre så blir vi bjuden på middag av våran fina vän Hanna då vi kommer upp:) kommer bilder från fjällen under hela veckan. Kram


Fjällen

På tisdag morgon drar vi till fjällen, ska bli skönt! Längta! Hade gärna sluppit all packning för det är inte bara några saker som ska med.

Nu väntar vi på att Melvin ska vakna så vi kan åka och leka med hans kompisar Oliver och Viktor ett par timmar innan vi ska vidare till födelsedagsmiddag hos mina kusiner.

Bilden nedan är på mitt finaste påskägg som jag fick för ett par år sedan av min kära mamma.

Kram


Glad påsk!

Vi vill önska alla en glad påsk!!
Kramar från oss


Vabbar

Fortsätter vabba med en pigg kille med risig mage. Magsjuka eller ej det är frågan då han är piggelin och äter som vanligt. Men självklart stannar han hemma så han inte smittar ner andra tills att magen är i form. I eftermiddag ska vi ut i friska luften och leka=) ha en bra dag alla och hoppas ni håller friska från alla sjukdomar som cirkulerar.


Kram


Bjurholm

Vilken härlig helg vi haft i Bjurholm! Kanonväder på lördagen och god mat och roligt har vi haft:) Jag hade gärna kunnat slippa förkylningen men det gick bra ändå. Vintern är tillbaka, det gillas inte men det är klart vi åker till fjälls nästa vecka och där får det gärna vara snö men VARMT! Idag är jag och Melvin hemma och myser(vabbar). Nu är påsken snart här:)

Kram


RSS 2.0