Inredningsparty



 

 

 

Innerum hade många fina inredningsdetaljer. Jag köpte en klocka som jag tänkte sätta upp på tegelväggen i vardagsrummet och den turkosa "gubben" som syns på en av bilderna, i den tänkte jag ha pennor :)

Helgen är här:)

Mys och ta hand om nära och kära!


Kram







Pumpor

Dessa två dekorations pumpor fick följa med mig från konsum idag, hela 8,50:- för dom båda:)


I morgon ska jag ha inredningsparty hemma hos mig, det blir spännade!


Kram



Längtar

Gillar inte denna årstid, mörkt mörkt och ännu mörkare! Grått blött och rått! Nä tacka vet jag snö och några minusgrader:)

Om en månad åker advenstjusstakarna och lite annan julpynt fram, lääängtar:)


Julen är mysig!

Kram


Lördag:)

Började dagen med en promenad med Tias. Sedan dammsugande jag hela övervåningen för att sen snabbt ta en dusch innan Ullis kom för att hämta upp mig. Det var loppis på strömpilen som stod på schemat(jag,Ullis,barnen och Nathalie). Jag brukar inte gå på Loppisar men jag inser att man verkligen kan göra fynd om man söker någon gammal snygg pryl till bra pris och även mycket annat förstås! Jag köpte inget denna gång men Ullis hittade en fin rörstrand kanna/tillbringare. Sedan drog vi en sväng på H&M, Din sko och Albrekts, hittade mig ett fint armband som liknar snö armbandet jag har velat ha men betydligt mycket billigare. Lämnade sedan folkmassan på ”strömmis” för att styra hemåt. 
 

Väl hemma lagade jag middag och fixade mig för kvällens kalas och utgång. Morbror fyllde år så efter middagen åkte vi dit för att gratulera honom, fika och skratta. Sådär lagom mätt begav jag mig hem för att hinna ta något glas vin med Hanna innan det var dags att åka upp till stor stan och gå på schlagerklubben. Eftersom schlagern har nyöppnat och Herryes skulle vara där så tänkte vi att vi skulle åka upp i god tid…..trodde vi!!! 22.20 när vi kom dit var det nog minst 100meter kö!!!! Men vi ställde oss sist och kön verkade gå ganska fort. När vi ungefär tagit oss halva kön så blev jag plötsligt väldigt kissnödig, inte bra men det var bara att försöka bita ihop när vi köat så långt! De sista 10 meterna var jag på väg att kliva ur kön för att jag inte kunde hålla längre, men Hanna peppade mig och det var nog tur det, för jag klarade mig och snacka om att jag hade tur när jag kom ner och en toa var ledig! Sedan var det dans på schlagerdansgolvet som gällde, hade en mycket trevlig kväll med Hanna! Det var roligt att se Herreys och det var en härlig stämning bland alla party glada nostalgiker! Schlagern är helt klart ett bra uteställe, ja få se nu var det andra eller tredje gången jag varit ute på ett år nu…hihiii

Några halvtaskiga mobil bilder


 

Herreys

Idag/kväll blir det nog att se den nya wallander filmen och mysa:)


Ha en bra söndag!


 

Kram





Jag ser det snöar, jag ser det snöar........

.......det var väl roligt hurra! nu blir det vinter nu blir det vinter som jag har önskat hurra...... Dagens väder har varit grått och mulet med inslag av snö emellanåt vilket jag GILLAR, tyvärr så är det alldeles för milt för snön att ligga kvar på marken! Jag hoppas att vi får lite snö snart som lyser upp:)


Blev bjuden på god planskstek till middag



Ikväll blir det att tända en brasa, titta på idol och äta fredagsgodis:)

Ha en mysig kväll!

Kram

swiiiiichhh

Snart helg…. Idag slutade jag ett och i morgon har jag lång dag och slutar inte förens fem, men fredagar är fredagar och brukar oftast alltid gå bra att jobba. Något finare klädd och med ”helg känslan” brukar fredagarna susa iväg!


Jag vet inte om jag var väldigt trött i morse eftersom jag tyckte jag såg en mygga flyga runt i badrummet medans jag höll på föna håret, rädd att den skulle sticka mig försökte jag hålla fokus på fönandet!


Den här veckan har bjudit på ganska bra väder och nästan ingen blåst, vilket är toppen. De flesta löv och blad på träd och buskar verkar ha bestämt sig för att inte släppa taget och falla ner i år! Bra eller dåligt?! Kanske lite bra då det inte behöver krattas i höst men dock så mycket drygare till våren då det blir desto mer krattande!


Här kommer två höstiga bilder från i helgen





Ha en bra dag!

Kram


Glögg

Efter att blivit varse om att sista dagen för att hämta den förhandsbokade glöggen (för i år) var i lördags, vart jag mycket besviken då jag inte fått något sms om att det anlänt. Men i dag passerandes strömpilen slank jag in i hoppet om att det kanske kunde finnas någon kvar.... Och mycket riktigt fick jag tag på både årets glögg och mixen med tidigare års favoriter(glad).


Nu längtar jag efter snö och jul!!!! Få pynta lite jul och ta fram adventsljustakarna i fönstren och annat som höjer mysfaktorn i denna allt mer mörkare årstid! Hoppas också på en jul med mycket snö! Vågar jag berätta att jag redan köpt en julklapp och har på gång fler, det gäller att var ute i tid för att slippa jul stressen!

 

Ska bli spännade att smaka de olika glöggerna:)


Kram


Söndag




Det har verkligen inte gått bra för mig att blogga..... ger nu upp, hade tänkt lägga in två bilder till men det bara jäklas:( Sparar dom bilderna till nästa inlägg:)

Morgonen bjöd på vacker frost men sedan kom det in dimma och plusgrader och det blev riktigt varmt ute. Jag fick med mig Mattias på en promenad, vi och tias promenerade i skogen. Naturen är vacker!

Vi har ätit söndagsmiddag hos Mattias föräldrar(mycket gott) och sedan åkte jag förbi Hanna och "surrade" lite, blir inte så ofta numera:(

Nu är det nog dags att gå och sova om jag ska orka upp 05.30 i morgonbitti!

Sov gott!


Kram


Favorit färg

Hittade dessa snygga detaljer när jag surfade runt:)

Lampa från Ellos och vas och ljuslykta från Åhlens.




Kram



Hösten är vacker!


Idag var jag och Tias ute i skogen och promenerade, passade då på att fota några fina höst bilder!



 







Plockade vitmossa som ska användas till jul i adventsljusstaken(innan snön kommer).


Kramar


Ett tag sedan sist



Har precis kommit hem från mormor och morfar där det bjöds på köttsoppa till middag:)


Mattias har länge velat ha någon vedförvaring på altanen, kom då på att denna snygga gammla låda som länge skräpat under altanen skulle passa bra! Visst är den fin!?


I morgon slutar jag tidigt, hoppas på bra väder då det skulle behövas klippas och rensas i trädgården.

Kram






Lördag



Vindstilla, sol, frisk luft och skogspromenad med goaste Tias hittandes denna vackra plats:)

Ha en bra lördag!


Fredagsmys;)

Nu är det helg, härliga fredag! Hade en mycket bra och mysig födelsedag igår med trevligt besök och bra presenter. Snart får jag mer besök, tårta och fika finns kvar så mer ska det fikas:)

 

 
Denna vackra "blommtårta" har min kreativa mor gjort:)

 

Kram så länge!


Min dag

Idag fyller jag tjugofyra år:)


 

Jag har fått vackra blommmor och kort av min kära!

Nu ska jag i väg och jobba och ikväll blir det födelsedagsfirande med tårta och fika:)

Kram


 


Städande

Härlig frisk höstdag och idag slutade jag ett:) Hade tänkt städa inomhus direkt jag kom hem men eftersom vädret var så underbart så gick jag ut för att börja ”hösta” i trädgården. Hann med att klippa bort en stor del växter, men än är det långt ifrån färdigt. Fick lite hjälp av farmor och farfar då dom tittade förbi. Sedan kom morfar och hämtade upp alla säckar och grenar för att lämna på återvinningen. Tack för hjälpen, vad skulle jag göra utan mina snälla mor och far föräldrar som alltid ställer upp!! Ni är guld värda ska ni veta!  


Har sedan hunnit med att städa inomhus, tvättat, handlat och ren bäddat.


Nu ska jag brygga kaffe och sedan sjunka ner i soffan för att resten av kvällen titta på tv som jag har gjort mig väl förtjänt av:)




 

Kram




Snygga plåtburkar

Surfade in på panduro och hittade dessa snygga plåtburkar!   

           
 

Färgglada burkar som "piffar" upp köket, me like:)



Kramar




 


Kolakakor och film

Vilket väder! Nattens blåst fick mig att sova väldigt oroligt, höll på att tro att något på huset skulle blåsa sönder.


Jag känner mig inte pigg idag men har i alla fall lyckats baka kolakakor som jag tror vart ganska bra. Har sedan sett på film och tv hela eftermiddagen och nu återstår bara att komma på vad vi ska äta till middag....
I dag är det kanelbullens dag, men jag tror jag klarar mig utan:)

 

Ha en härlig söndag!


Gillar

Idag var vi in en sväng till ersboda för att inhandla nya jeans till Mattias och kika runt. Det hittades ett par snygga ”dyr” jeans på Dress and Denim och vid kassan hittade jag ett snö armband som verkligen föll mig i smaken! Det satt som gjutet på min handled men kostade 499:-,lite väl mycket...... VILL HA :)
                             

                               
I kväll är jag "chaffis", så än blir det inte att sova!

Kram

 


Frost

Ett täcke av frost som liknade snö hade lagt sig på marken denna fredags morgon, vackert:)


Härligt att det är fredag och helg!

Kram


Ljusykta

Nu har jag fyllt ljuslyktan med kaffebönor,tokade äppelskivor och hasselnötter. Nu är min idé att jag ska försöka att byta innehållet i ljuslyktan efter årstiderna. Apelsinskivorna har ännu inte torkat, verkar ta lång tid... så dom får nog vänta tills advent (jul) dekorationen och då tänkte jag ha nötter, tokad apelsin och kanelstänger i.

En bild på min nya vackra ljuslykta:) 




Kram


RSS 2.0