Hallå

Hade tänkt lägga ut bilder på alla rätter från Linas matkasse, men har inte hunnit. Bilder och utlåtande kommer inom kort!!! Här kommer iallafall en suddig mobilbild på en vovve och liten Melvin som verkar gillar varandra:-)

Lämna gärna ett avtryck, det gör mig glad!!!!!


Kram


Lego förvaring

Mera barninredning i form av Lego, Klossarna går att stapla på varann och bygga ihop. Dem finns i olika storlekar och färger och hittas bl.a på lekmer.se

                                         

  

Lego huvudet är också förvaring, tänk att bygga ihop de olika förvarinsklossarna till en lego gubbe=)


Jag har för mig att barnenshus också säljer legoförvaringen.

Helgen har varit toppen bra med bio med Mattias på fredagen och lördagen middag på Tc med tjejerna och sedan utgång på schlagern=)


Kram
Färg och form

Jag har fastnat för dessa fina förvaringskorgar i textil från färg och form.Tänkte (om jag köper)hänga upp dom på väggen i melvins rum, de blir nog fint=)
kramLinas matkasse

Igår fick vi hem Linasmatkasse, spännade recept=)

Jag hoppas få lite nya recept att använda mig av framöver, behöver ny inspiration och dessutom verkar maten vara ganska nyttig!!!
Ikväll ska jag till jobbet och äta och avtacka våran chef som tyvärr slutar.
Återkommer i veckan om hur det smakar.Kram
Störande

Först vill jag börja med att be om ursäkt för att det blev fyra bilder på tabletterna och två på ugglorna!! Det var inte meningen men att blogga från mobilen verkar gå sådär.

Det går varken att redigera inläggen från mobilen eller datorn. Dessutom kan jag för tillfället inte blogga från datorn då det endast går att skriva och ej lägga in bilder, länka osv. Har mejlat blogg.se om detta och hoppas få hjälp med problemet så fort som möjligt!!!!

Så länge får ni hålla tillgodo med mina mobil inlägg som blir lite si och så.

Nog om detta, idag har jag tränat på gymmet och än så länge känns det roligt att gå dit. Längtar nästan till att träna på onsdag igen.

Nu ska jag ta mig en kaffe innan jag ska till frisören och göra mig snygg!!!! Hahaaaa


Kram


Träning och ute dag

Här är mina nya bordstabletter inköpta på expo som för övrigt är en av mina favvo butiker:-) På expo gör man alltid nya fynd till bra priser!!!! Har ni aldrig varit där åk dit!!!

Idag har jag tränat och sedan har lilla familjen varit ute i det sköna höst vädret, promenerat och lekt i lekparken. Känns bra att ha börjat träna, Hejja Hejja mig!!!!


Kram


Mobil bloggar

Hahaaaa äntligen har jag hittat blogg.se app, så nu kan jag mobilblogga och det är ju perfekt!!! Så smidigt då mobilen(kameran) alltid är med.

Kanske det blir oftare uppdatering!!!?

Här kommer en bild på dom fina ugglorna jag fick av min Linda på födelsedagen:) Gillar!!!!!!

Kram


Är detta ett skämt!?

Mejlade just libero eftersom jag igår fick hem ett par sockor som jag beställt från liberoklubben där det var hål i ena hälen. Skrev om detta och bad om att få hemskickat nya och skickar iväg mejlet, i nästa sekund kommer det upp en ruta där det står följande:

"Tack för ditt mejl! För tillfället är beräknad svarstid några veckor."

Jisses jag var tvungen att läsa en gång till men det var så det stod, kan det verkligen vara så!? Haahaa snacka om service!!! =/


Detta är sockorna som vi fick hem, rätt tuffa=)

Måste också meddela att herrn i huset upptäckte ganska fort min lilla överaskning=) Han blev förvånad och tyckte det vart bra, va glad jag blev!!!


Imorgon är det visst någon som blir ett år äldre, hahaa fortfarande rena ungdomen=)Kram
Äntligen

Sedan vi flyttade in i huset för drygt 4 år sedan har jag sagt att¨vi" skulle ha målat om panelen på bardisken i köket. Mattias har då sagt att de är bara att du gör det. Men det har inte blivit av, men nu när Sambon är i utlandet och har det bra tänkte jag att nu är det dags!!! Sagt och gjort åkte jag på järnis(lokala järnhandlaren) och handlade antikvit färg och pensel, maskerade och målade två kvällar i rad då jag lagt Melvin.


Före

EFTER

Visst blev det bra!!! att jag inte gjorde det tidigare, nu är det gjort iaf och jag är så nöjd!!! Nu återstår bara att se om min sambo (som är bort rest) kommer märka något!? De blir spännade, jag ska inte säga något=) Han blir nog förvånad när han ser det för det är nog inget an förväntar sig!!!Ikväll kommer han hem från Turkiet där han varit med sina föräldrar och bror i en vecka, ska bli skönt att han kommer hem även fast jag och "Mellas" klarat oss bra!!!


Kram
 


Ikväll kör vi på stor vinst!!!

19.00 sitter vi bänkade och hoppas på storvinst i kvällens bingolotto med färgfemman special. Bingolotto har nog inte gjort bort sig då dom numera kör en timme nonstop bingolotto utan reklampaus och dessutom mer vinster direkt på lotten=)
Håll tummarna!!!!

 

Ha en bra dag!


Kram


RSS 2.0